2019-06-13 12:42:45• hírek • Közlemény

Nulladikosok nem semmi szülők napi műsora a Refiben

Ez a tani megint kitalált valamit! – szólt a rácsodálkozó szülői hang a Szatmárnémeti Református Gimnázium disztermében, az édesanyák és édesapák körbe és közel ülve várták ugyanis a meglepetéseket, melyeket Pándi Beáta tanitónő és nulladikos tanítványai készítettek tanévzáró, valamint anyák- és apák napja alkalmából.

Szerdán koraeste fél 7-kor Póti Eduárd iskolaigazgató köszönte azon szülők bizalmát, akik egy éve adták a tanintézménybe gyermekeiket. Biztos volt abban, hogy nem bánták meg ezen lépésüket.

 

 

Ezt követően Pándi Beáta, az előkészítő osztály tanitőnője köszöntötte a szülőket, nagyszülőket: „Május első vasárnapján az édesanyákat ünnepeljük. Az édesapák napját ránk következő vasárnapon ünnepeljük. Vasárnap, hogy valóban ünnep legyen. Amikor erre az ünnepre készülődtünk, szavakat kerestünk, szavakat, melyről eszünkbe jut édesanyánk, édesapánk. Lerajzoltunk a lerajzolhatatlant: egy szempárt, egy mosolyt, egy érzést. Izgatottan, titokban készítettük apró meglepetés ajándékainkat, és végül hálánk és köszönetünk jeléül megtanultunk néhány dalt és verset.”

 

 

A dalokat ügyesen elő is adták a gyermekek, majd külön az édesanyáknak és édesapáknak is mondtak egy-egy verset. A meglepetésajándékok között meglepetésjáték is volt: az apukáknak saját gyermekük hangját kellett felismerni egy hangfelvételről, amely próba sikeresnek bizonyult.

 

 

A tanévzáró ünnepély, a nulladikosok nem semmi műsora családias hangulatúra és meghittre sikeredett.

 

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: